El Kursaal acull aquest dijous «El gran tango», el concert homenatge a Astor Piazzola

El quartet de violoncel·listes Les Mademoicelli seran dijous a Manresa
El quartet de violoncel·listes Les Mademoicelli seran dijous a Manresa | Promocional
Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a la 13:21h
La Sala Petita del Kursaal acollirà, aquest dijous 23 de març a les 21h, el concert homenatge a Astor Piazzola El gran tango, a càrrec del quartet de violoncel·listes Les Mademoicelli i amb la col·laboració especial del bandeonista argentí Marcelo Mercadante.

El gran tango conjuga la música de Piazzola - interpretada per quatre violoncels i el bandeonista Marcelo Mercadante - i la lectura de les seves memòries juntament amb textos de Jose Luis Borges, entre d'altres, que permetran conèixer la fascinant història d'un dels músics més revolucionaris i polèmics del segle passat, figura clau per entendre la història del tango argentí. Fuga y Misterio, Invierno Porteño, Adiós Nonino o El Gran Tango són algunes de les peces de Astor Piazzola que es podran escoltar al concert de dijous. 

Les Mademoicelli és un quartet format el 2016 i integrat per les violoncel·listes catalanes Andrea Amador (que al concert de Manresa serà substituïda per Irma Bau), Anna Costa, Laia Puig i Amaia Ruano.

El bandeonista Marcelo Mercadante, establert a Espanya des de 1992, ha acompanyat a artistes de gran altura dins del món del tango, com Daniel Binelli o Amelita Baltar. Fora del tango ha treballat amb artistes de renom internacional com Joan Manuel Serrat, Raphael, Julia Migénes, Miguel Poveda, Lalo Schifrin o Dorantes, entre d'altres. 

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades per veure ‘El gran tango' és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).