De Natura Cultura organitza una batalla de danses oberta a tothom

Tindrà lloc aquest dissabte i comptarà amb la presènci d'un jurat que valorarà les actuacions

Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 12:24h
El col·lectiu manresà De Natura Cultura ha organitzat, per aquest dissabte, 25 de març, la Battle 2 vs 2 All Styles. Es tracta del primer esdeveniment multidisciplinari de la nova programació presentada per l'agrupació que tindrà com a eix central la dansa. Si bé és cert que les batalles de galls (amb el rap com a protagonista) són àmpliament conegudes per a la població, el que pretenen els membres de De Natura Cultura és potenciar aquest tipus d'espectacles improvisats en el món de la dansa: les dance battles

Es tracta, doncs, d'una competició entre ballarins que defensen el seu estil a través del freestyle o improvisació. El DJ, en aquest cas DJ BE NIL, punxarà música aleatoria per posar a prova les capacitats dels ballarins, que hauran de mostrar la seva musicalitat, qualitat de moviment, originalitat, creativitat, experiència i energia. L'acte també comptarà amb les actuacions dels grups Pariéndola i Quin Parell De 2.

Tothom que tingui ganes de demostrar les seves aptituds pel ball, es pot inscriure a la dace battle enviant un correu a [email protected]. A una setmana del tancament de les inscripcions, l'activitat ja compta amb la participació de més de 20 parelles inscrites, que estaran vigilats sota la mirada atenta d'un jurat, que serà l'encarregat d'escollir el guanyador o la guanyadora, que rebrà un premi de 200 euros en metàl·lic.

El preu mínim per a participar a la batalla o per a assistir-hi de públic és de 3 euros, tot i que des de l'organització es destaca que el que ells anomenen el "preu just", hauria de ser de 6 euros. La decisió estarà a les mans de cadascú.