Fonollosa acollirà diumenge la primera edició de la Xamal Race

Es tracta d'una cursa de muntanya puntuable dins el circuit ARCS però que també es podrà fer caminant

Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 11:11h
Aquest diumenge, 26 de març, se celebrarà la primera edició de la Xamal Race Fonollosa, una cursa puntuable dins el circuit ARCS de curses de muntanya, que també, i pels que no els agradi córrer, podrà desenvolupar-se caminant. Es tracta d'una activitat apta que ha organitzar l'Ajuntament de Fonollosa, juntament amb el Club Esportiu Anbaso, l'alma mater del circuit Arcs.

El recorregut sortirà del nucli del poble de Fonollosa, i a través de camins i corriols passarà pel paratge de Can Xamal (del qual l'esdeveniment n'adopta el nom) que és un punt central del terme municipal. La caminada popular tindrà 9,2 quilòmetres de llargada, i un desnivell de 260 metres positius. La cursa, per la seva banda, tindrà un total de 16 quilòmetres i un desnivell de 555 metres positius.

La sortida tant de la caminada com de la cursa es realitzarà a les deu del matí des de la plaça Major de Fonollosa, i les acreditacions es podran adquirir des d'una hora bans. Les inscripcions estaran obertes fins aquest proper dijous 23 de març, i es poden formalitzar clicant aquí (cursa) o aquí (caminada).

La inscripció inclou avituallaments, botifarrada i la bossa del corredor (amb el regal de la tovallola de la cursa pels primers 200 inscrits). També hi haurà activitats gratuïtes de lleure pels més petits mentre es realitza la cursa; d'aquesta manera, en podrà gaudir tota la família.

Des de l'organització es preveu superar els dos-cents participants en aquesta primera edició.