Comerç del Centre Històric se suma a la Setmana del Comerç amb un joc de ciutat

Tindrà lloc el proper dissabte a diverses places d'aquesta zona de Manresa

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 22:37h
El Comerç del Centre Històric de Manresa també s'apunta als actes de la Setmana del Comerç, que gestiona la Generalitat de Catalunya i que comportarà accions comercials a tot el país.

Amb motiu d'aquesta setmana, les associacions de comerciants del Centre Històric duran a terme el proper dissabte 25 de març un joc de ciutat on el comerç de proximitat en serà l'eix conductor. El joc consistirà en un seguit de proves que es duran a terme en diferents places, la plaça Major, la plana de l'Om, la plaça Clavé i la plaça Puigmercadal al matí, i la plaça Major, la plana de l'Om i la plaça Clavé a la tarda. A cada plaça hi haurà diferents proves vinculades als establiments comercials del Centre Històric, com ara trobar què es pot comprar en determinades botigues , situar botigues al carrer que li correspon,... L'horari del joc serà al matí de 11 a 13h. I a la tarda de 18 a 20h.

Els participants disposaran d'un carnet que aniran segellant a mesura que superin les proves. Les persones que hagin completat el carnet, obtindran un obsequi i, al final de dissabte, es farà un sorteig de 1.500 euros en vals de compra entre tots els carnets recollits.

El sorteig tindrà lloc a la plaça Major a partir de les 8 de la tarda, i comptarà amb la col·laboració de jugadors dels Basquet Manresa. Durant el dissabte també hi haurà animació als carreres i disfresses per als mes menuts, i una cercavila de Geganters i gralles que sortiran de la plaça Gispert a 2/4 de 6 de la tarda.

El Comerç del Centre Històric està format per l'Associació Comerciants Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel, Carme i voltants; l'Associació Comerciants Born - La Plana de l'Om; l'Associació Comerciants Carrer Nou; l'Associació Urgell, que amb Jaume I, Mel, Sant Domènec i Carrer Vilanova amb plaça Gispert, coorganitzen aquesta activitat.