Control i UManresa reforcen la seva col·laboració

Josep Obiols i Valentí Martínez després de signar l'acord
Josep Obiols i Valentí Martínez després de signar l'acord | UManresa
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 17:40h
L'empresa Control Group, ha proporcionat a UManresa  llicències del programari de gestió comptable SAGE per contribuir a la formació de l'alumnat d'ADE i de programes de Màster i de Postgrau.

Aquest és un programari molt habitual en el món empresarial i, per a la universitat, disposar de les llicències suposa un salt qualitatiu per a la formació de l'alumnat tant de grau com de formació continuada, que podrà prendre contacte amb una de les eines informàtiques amb les quals molt possiblement haurà de treballar. La cessió de les llicències, així com l'assistència tècnica necessària per a la seva  instal·lació s'ha concretat en la signatura del conveni que han subscrit el conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

El conveni consolida la col·laboració entre Control Group i UManresa-FUB, iniciada fa anys amb el patrocini del primer premi i d'un accèssit en la convocatòria anual dels Premis UManresa a treballs de Recerca de Batxillerat. L'aportació de 1.000 euros que fa Control Group a la convocatòria s'atorga als millors treballs en la modalitat d'Educació.