Manresa acollirà una jornada sobre instal·lacions de biomassa i rendibilitat econòmica

Es durà a terme el dijous 30 de març al matí al Palau Firal

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 11:07h
El dijous 30 de març al matí, tindrà lloc a la capital del Bages la jornada tècnica "Millora de la rendibilitat econòmica de les instal·lacions de biomassa: venda d'emissions de CO2" per presentar el programa específic aprovat pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient en relació amb les instal·lacions de biomassa ubicades a Catalunya.

La sessió va adreçada a qualsevol promotor o propietari d'instal·lacions de biomassa ubicades a Catalunya ja instal·lades o amb previsió d'instal·lació en els propers quatre anys que vulguin vendre els seus drets d'emissió, i millorar així la seva rendibilitat econòmica.
El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, a través del fons FESCO2, té com a objectiu comprar els drets d'emissions d'instal·lacions d'energies renovables com la biomassa per tal d'acomplir amb els acords internacionals davant del canvi climàtic.

La jornada, que està organitzada pel Clúster Biomassa Catalunya i l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, és gratuïta però cal inscriure's prèviament clicant aquí