L'AVV de la Sagrada Família mostrarà la seva activitat en una jornada de portes obertes

Tindrà lloc aquest cap de setmana

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 10:31h
L'Associació de Veïns de la Sagrada Família de Manresa ha organitzat, pel cap de setmana del 25 i 26 de març, una jornada de portes obertes adreçada a tota la ciutadania amb l'objectiu de mostrar quines accions i quines activitats es duen a terme per a mantenir el barri amb vida i vitalitat.

Les jornades començaran dissabte a les onze del matí, amb una xocolatada popular que tindrà lloc davant del Mercat de la Sagrada Família. Allà, els membres de l'entitat mostraran i explicaran quines són les activitats que s'organitzen des de l'associació. 

A les cinc de la tarda l'activitat continuarà amb l'assemblea de la secció d'enterraments. Com a novetat, d'enguany  l'AVV ha elaborat un qüestionari en línia per a poder votar sobre el tema de la incineració. Una hora més tard tindrà lloc l'assemblea anual de socis de l'entitat.

L'endemà, diumenge 26 de març, l'activitat es reprendrà amb una caminada familiar, que començarà a les nou del matí des del local de l'AVV (carrer Penedès). S'arribarà fins el tram d'Els Tres Salts, que delimita, en la riba dreta del Llobregat, Manresa, i a l'esquerra, amb Talamanca. Cal inscriure's a l'activitat, que serà gratuïta, anant presencialment al local de l'AVV. Durant el trajecte hi haurà aigua per a tothom i, en arribar, una tassa de brou calent.