El manresà Jeroni Muñoz presentarà a l'Espai Òmnium la seva segona novel·la

Ho farà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 10:12h
Amb "Un vestit curt, del color de la sorra d'una platja vorejada de pins", l'advocat manresà Jeroni Muñoz va treure a la llum la seva vessant més literària. Aquest 2017 ha publicat la seva segona novel·la, "El torb sobre el mar", que tal com ja va informarNacióManresa el passat 2016, va guanyar la trenta-dosena edició del Premi de Narrativa Vila de Puçol, un certamen literari que cada any organitza l'ajuntament valencià de Puçol, situat a l'Horta Nord.

Aquest divendres, 24 de març, Muñoz presentarà l'obra a l'Espai Òmnium de Manresa, en un acte que començarà a dos quarts de vuit del vespre i que comptarà amb la presència de l'escriptor Llorenç Capdevila.

El llibre

Les persones reaccionen de formes molt variades davant la tragèdia. És el que els passa a l'Antoni i la Maria quan coneixen la mort del seu fill. Aquest punt d'inflexió en la seva vida és el que obra "El torb sobre el mar", una novel·la intensa i essencialment tendra que explica el dol d'un pare i una mare que han perdut el seu fill. 

L'Antoni és un vell pescador dedicat al palangre. Sol en la mar, els records l'abarloaran fins ofegar-lo i, tanmateix, seran el poc que li quedarà. La Maria, en canvi, necessita mirar endavant. La divergència de la capacitat de resiliència entre els dos parla de la mort, del record i de l'oblit; també de l'amor incondicional i de la força de l'esperança.