El CN Sallent aconsegueix contra el Martorell la primera victòria de la temporada (12-10)

19 de març del 2017
Actualitzat a les 17:02h
El CN Sallent ha estrenat la casella de victòries
El CN Sallent ha estrenat la casella de victòries | Simón Noguera
Ha costat molt, però aquest cap de setmana el CN Sallent ha aconseguit, finalment, la seva primera victòria de la temporada a la lliga. Tot feia pensar que era qüestió de dies, vist el nivell que estava exhibint el jove equip sallentí en els partits d'aquesta segona volta de la lliga, però la victòria no acabava d'arribar i cada vegada quedava menys temps. Una mica tard, això si, perquè l'equip ja sap que haurà de jugar la lligueta de permanència, però a temps per encarar-la amb més confiança.

Aquesta vegada els sallentins van saber jugar l'últim quart, no els va vèncer l'ansietat com el dia de Poble Nou, i la bona defensa i el saber trobar la via del gol amb un X. Ramos estel·lar a l'últim quart, va permetre la victòria davant el CN Martorell per 12-10. Curiosament el CN Sallent no va fer el millor partit de la segona volta i va donar moltes facilitats al limitat joc visitant, basat únicament en el llançament exterior.

Primer quart amb falta de ritme dels sallentins que van concedir llançaments després de falta en bones posicions per al millor canoner martorellenc que posava un 0-2 inquietant de sortida. El partir va seguir amb una penetració d'Holgado trencant la línia que permetia reduir distàncies. El quart es tancava amb una pèrdua de pilota a mig camp que propiciava un nou gol visitant i amb un gol sallentí en jugada de superioritat d'Holgado, 2-3.

El segon quart va començar amb nou gol visitant que aprofitava molt bé les seves opcions en un altre llançament exterior. La resposta sallentina va ser ràpida. Cabrera i Noguera en superioritat empataven el partit. Tot i la falta de ritme, l'equip sallentí circulava amb paciència i aconseguia posar-se per davant per primera vegada a 28 segons de la mitja part amb gol de Tutusaus. Els sallentins no van saber tancar l'última jugada del quart i els visitants empataven de penal. 5-5 al descans.

L'inici del tercer quart podria haver tirat per terra les aspiracions sallentines, amb dos gols en contra massa fàcils i els locals havent perdut el nord. Un temps mort va servir per rebre les instruccions de López, i per a què Estany i Noguera tornessin la igualtat en dos atacs seguits. Acabava el quart amb gol visitant de Romartínez i resposta de Ramos per empatar de nou el partit abans de l'últim quart.

El desenllaç començava amb Ramos molt inspirat superant el seu marcador a la doble boia, i posant per davant els sallentins. Es començava a veure la superioritat sallentina davant un equip molt minvat d'efectius, però tot i així no aconseguia tancar el partit. Empat visitant i Ramos torna a anotar, per arribar a 5 minuts del final 10-10 després d'un nou gol visitant. Noguera torna a establir la diferència en superioritat i amb 5 minuts per davant, els sallentins s'aferren a la victòria i tanquen definitivament la seva porteria amb un Pallarès fent bones parades. Bon partit també del porter sallentí que ha crescut amb l'equip durant aquesta segona volta. A 3 minuts del final Ramos rubricava un quart gol personal per emmarcar i donava la primera diferència de 2 gols que ja seria definitiva. Els sallentins van saber jugar els últims minuts sense donar opcions al rival i controlant el timming.

El jutges del partit van xiular 8 exclusions i 1 penal als locals, per 11 exclusions als visitants. Un expulsat per cada equip per vermella.

Parcials: 2-3, 3-2, 3-3, 4-2.

C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera (1), X.Ramos (4), A.Estany (1), X.Pelegrín, G.Tutusaus (1), A.Montalà, A.Noguera (3), A.Holgado (1), R.Boixader, J.Vila.

C.N. Martorell: S.Vegas, S.Martín, R.Estruch, C.Sañudo, A.Cristobal (2), D.Romartinez (5), M.Benasco (1), X.Carrillo (2), J.M. Garabito.