El CN Minorisa passa el tràmit de Figueres abans dels partits decisius (1-20)

Els seus rivals en les dues darreres jornades seran el líder, UAB, a Bellaterra, i el CN Igualada a la capital de l'Anoia

19 de març del 2017
Actualitzat a les 21:03h
El CN Minorisa va complir amb el tràmit de vèncer a domicili al cuer de la categoria, el CW Figueres, i ho va fer de manera contundent, per 1-20. Els manresans per tal d'evitar sorpreses o resultats ajustats van sortir a decidir el matx com abans millor i van jugar un primer quart exquisit amb waterpolo d'alta escola, i amb jugades i gols de brillant execució. D'aquesta manera van aconseguir un parcial de 0-8 que feia que la resta del matx es convertís en un entrenament oficial. Els gols bagencs d'aquest primer quart van ser anotats per Carlos Talavera tres, Marc Bisbal i Enric Casasayas, dos cadascú i Guillem Lafoz.

Amb el partit decidit, a la resta de períodes van voler mantenir la mateixa intensitat, però l'encert de cara a porteria no va ser el mateix. Mentre en el primer quart només no es convertien gol en dos llançaments a porteria, en el segon quart van ser sis, cinc en el tercer, per tornar a la senda de l'encert en el quart i definitiu, amb només tres tirs no convertits en gol. Tot i així, els parcials van ser contundents i el joc ràpid i en moviment, feia patir la defensa local.

El segon quart va tenir un parcial de 0-4 amb gols a parells de Marc Bisbal i Enric Casasayas, mentre que el tercer va ser de 0-3 amb anotacions d'Arnau León, dos, i Carlos Talavera. El darrer període de vuit minuts va tornar a ser contundent, 1-5, amb gol local, el de l'honor, anotat a manca de vuit segons per cloure el matx després d'una clara falta en atac que hauria d'haver invalidat la jugada, una anècdota. Els gols dels minoristes van estar anotats per a Guillem Lafoz dos, Arnau León,Enric Casasayas i Eudald Martínez.

Amb aquests punts els jugadors del CN Minorisa es mantenen com a segons, en els llocs de promoció d'ascens, a manca de dos partits per a la conclusió de la primera fase i tres punts davant el CN Banyoles i a quatre del CN Igualada. Els seus rivals en aquestes dues darreres jornades seran el líder, UAB, a Bellaterra, i el CN Igualada a la capital de l'Anoia.

Arbitratge a càrrec de S Colomer i A L Ruiz que van assenyalar set exclusions temporals a jugadors manresans per només tres i un penalti als de casa.

Parcials: 0-8, 0-4, 03-, 1-5.

Alineacions i golejadors:

CW Figueres: E Cabir, G Bellver, M Solellas, D Torres, P Piera, X Molinero, X Montes, A Villarejo 1, A Sabata, L Hidding, P Riu, M Palet, A Hidding.
CN Minorisa: I Prieto, A León 3, E Casasayas 5, E Martínez 1, O Muns, J Calatayud, C Talavera 4, M Bisbal 4, K Muñoz, G Lafoz 3, A Fernández.

El B del CN Minorisa aguanta mig partit al CN Montjuïc B

El B del CN Minorisa oferí una digna resistència en el seu desplaçament al feu del CN Montjuïc B, aconseguint arribar a la meitat del matx amb un sol gol de desavantatge, 5-4. En la represa la diferencia de banqueta i de potencial va fer que el marcador s'eixamplés fins al 15-5 definitiu.

El primer quart s'inicià amb gol bagenc obra de Raúl Ruiz. La resposta local no es va fer esperar i donaren la volta al marcador fins al 3-1 que ja no es mouria fins a la fi del primer període a pesar que els minoristes disposaren d'una pena màxima que van desaprofitar.

El segon període va ser pels jugadors del CN Minorisa, que amb dos gols de Raúl Ruiz i un de Toni sala aconseguien posar nerviosos als locals. El descans llarg del canvi de camp va ser aprofitat pel tècnic dels de la muntanya màgica per alliçonar els seus jugadors que, no sense treball, firmaren dos parcials contundents, 4-0 i 5-0, davant d'un equip jove, amb una mitjana d'edat de 15 anys i escaig, que va acudir al partit amb només deu jugadors dels tretze possibles.

Arbitratge a càrrec de Sánchez i Perelló. Van assenyalar tres exclusions i un penal a jugadors locals per nou exclusions als visitants.

Parcials: 3-1, 2-3, 4-0, 5-0.

CN Montjuïc B: J Chica, A Alcaide 1, P Sagnier, A Ponferrada 2, G Gil, D González, D Lara 2, C Cantos 3, D Bizcarri 2, C Gimeno2, A Martínez 1, D Lloret 2.
CN Minorisa B: G Polinario, T Sbert, R Ruiz 3, M Puerta, L Galvan, T Sala 1, A Batanés, E Masplà, M Arpa i J Sala.