Sallent acollirà la X Trobada de Dones del Consell Comarcal

Tindrà lloc el dissabte 25 de març i oferirà sis tallers diferents

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 12:18h
La Trobada de Dones organitzada pel Consell Comarcal arriba enguany a la seva desena edició. Es farà el dissabte 25 de març a Sallent, durant tot el matí, i oferirà sis tallers diferents perquè les participants puguin compartir activitats i experiències amb d'altres dones.

La Trobada serà a l'Escola Torres Amat i començarà a dos quarts de deu del matí amb la rebuda de les participants. A les deu es farà la benvinguda. Seguidament es projectarà el curtmetratge "La força de les dones" i, després d'un pica-pica, s'iniciaran els tallers que es faran simultàniament. L'oferta és variada i hi haurà servei de canguratge per a les dones que vulguin assistir-hi amb els seus fills i filles.

Per participar-hi, cal inscriure's abans del 22 de març enviant un correu a [email protected], o trucant al telèfon 93 693 03 63.
 
Els tallers

Enredades en les històries. Les representacions de la feminitat al cinema.

Les imatges de la feminitat que ens ofereixen avui en dia els films i les sèries venen determinades per una tradició cultural concreta, que situa les dones en uns rols i estereotips.

A partir de l'anàlisi de diferents recursos, aquest taller permetrà entendre com es configuren aquestes representacions i a quina mirada responen.

Tastet al teatre de les oprimides.

A través de la vivencialitat i el teatre, es treballarà sobre algunes de les discriminacions i desigualtats de gènere que pateixen les dones.

Com podem educar en la igualtat? Els contes, una eina molt versàtil.

Visita a l'exposició "El bosc dels contes" que dóna recursos per educar en la igualtat i prescindir dels estereotips de gènere.

Taller de Decoupage.

En aquest taller s'aprendrà la tècnica del decoupage, decorant caixetes de fusta i creant originals peces de bijuteria reutilitzant tovallons de paper, petxines i fustes de troncs. Preu: 3 euros.

Taller d'herbes remeieres.

Recollida d'herbes, aprenentatge del procés d'assecament de les plantes, virtuts i aplicacions de les herbes i preparació de remeis tradicionals. Preu: 3 euros.

Dance i fitness

Combinant moviments de ball senzills i fàcils de seguir en una coreografia, a ritme de la música més actual, el taller permetrà reduir l'estrès i generar sentiments positius que augmentin la vitalitat. Cal portar roba d'esport.