La Banda de Música de Cardona, convidada al cicle ebrenc «De Banda a Banda»

Els bagenc oferiran el seu repertori aquest dissabte a les deu del vespre a l'auditori de la Lira Ampostina

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a la 13:08h
Aquest dissabte, 18 de març, la Banda de Música de Cardona actuarà a la tretzena temporada del cicle De Banda a Banda, que organitza anualment la centenària Lira Ampostina, fundada l'any 1916. La cita serà a les vuit del vespre a l'auditori de la formació ebrenca.

El cicle de De Banda a Banda vol donar una àmplia oferta musical a tots els amants de la música a les terres de l'Ebre. L'objectiu d'aquest projecte no és altre que donar a conèixer, de manera directa i propera, la música de banda que es fa a fora de la regió en qüestió. Es tracta de poder escoltar la cultura de banda a les terres de l'Ebre per poder intercanviar coneixements, viure noves vivències, captar altres maneres de fer música i, en definitiva, aprendre.

Des de l'inici del cicle, s'han confeccionat programacions d'un alt nivell, oferint al públic una visió exacta dels barems de qualitat: tècnica, artística,sonora i interpretativa que es troben actualment a les bandes de música.

De Banda a Banda s'ha convertit en un referent per a moltes bandes de música de València i Catalunya, les quals s'han interessat en participar-hi. És doncs, per als de Cardona, un honor ser convidats en aquest cicle, i també una oportunitat per a demostrar, que terra endins, també hi ha bona música de banda.
 
 
Arxivat a