L'Ajuntament aprova els nous salaris del secretari i l'interventor municipals

17 de març del 2017
José Luís González Leal i Josep Trullàs Flotats, al fons, a dreta i esquerra de l'alcalde
José Luís González Leal i Josep Trullàs Flotats, al fons, a dreta i esquerra de l'alcalde | Pere Fontanals
El ple de l'Ajuntament de Manresa ha aprovat aquest dijous la nova valoració dels llocs de treball del secretari, José Luís González Leal, i l'interventor municipal, Josep Trullàs Flotats, d'acord a les noves obligacions assignades pel que fa a empreses municipals i supramunicipals a les quals presten els seus serveis.

El regidor de Governació, Jaume Torres, ha aclarit que "la valoració de la relació dels llocs de treball que està pendent per a tota la plantilla municipal s'aprovarà en breu", però que calia avançar-se en aquests dos casos pel fet que al secretari i interventor se'ls han assignat noves tasques en empreses i ens municipals i supramunicipals que caldria valorar-los.

A partir de l'1 d'abril d'enguany, el secretari municipal cobrarà 55.979,24 euros bruts l'any, i l'interventor, 50.314,85 euros bruts l'any. Aquest sou inclou el pagament dels seus serveis per a l'Ajuntament i totes les empreses municipals i supramunicipals on té presència, excepte la Mancomunitat de municipis del Bages per al Sanejament, que va per una altra assignació.

En el torn d'intervenció dels grups municipals, només la CUP es va pronunciar en el sentit que s'ha de procurar anar reduint la diferència entre els treballadors que cobren més i els que cobren menys. "Això no obstant, estem satisfets amb la feina que desenvolupen secretari i interventor a l'Ajuntament", va puntualitzar Jordi Masdeu.

El dictamen es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups, excepte Democràcia Municipal, que es va abstenir, i la CUP, que hi va votar en contra.