L'Ajuntament de Sant Fruitós, satisfet amb la seva política comunicativa

Posa èmfasi en l'aplicació mòbil del municipi que es va estrenar el passat mes de novembre i que ja utilitzen uns 400 usuaris

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 15:30h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha emès un comunicat en que destaca que "la comunicació entre l'ajuntament de Sant Fruitós de Bages i els veïns del municipi és cada vegada més directa i fluïda gràcies a les noves eines implantades durant el 2016 i a les millores realitzades en els canals de comunicació ja existents".

Pel què fa a les noves eines engegades aquest 2016, posa èmfasi en l'aplicació mòbil del municipi que es va estrenar el passat mes de novembre i que ja utilitzen uns 400 usuaris. Segons les dades registrades, a través d'aquesta eina s'han tramitat una quarantena d'incidències del municipi enviades pels usuaris de l'aplicació. A banda, aquesta eina permet que els ciutadans puguin consultar tot allò relacionat amb el municipi amb facilitat.

El consistori també va instal·lar durant el passat mes de juliol, dos panells electrònics a les entrades del municipi tan per informar dels actes que es duguin a terme com per informar als ciutadans de les incidències que puguin succeir. Aquesta eina permet comunicar d'una manera ràpida i àgil.

Com a eines comunicatives més convencionals,  l'ajuntament ha ampliat el nombre de cartelleres fixes al municipi, arribant a 11 punts del nucli i de les urbanitzacions. En aquestes cartelleres s'informa dels actes programats i d'informacions d'interès ciutadà. A banda, s'han renovat els plànols municipals que es poden veure en una de les dues cares.

Pel què fa als mitjans escrits, s'ha renovat la imatge gràfica de l'agenda i del butlletí municipal i en el cas d'aquest darrer, s'han doblat el nombre de pàgines per tal de poder oferir més informació als ciutadans. Amb aquest redisseny el consistori s'adapta als nous temps amb una imatge més moderna.

Les eines de comunicació digital també han augmentat el seu nombre d'usuaris en el darrer any. Pel què fa la web municipal, més de 100.000 usuaris han visitat la pàgina durant el 2016, amb una mitjana de 9.000 visites al mes. Tenint en compte els registres de l'any anterior, el nombre d'usuaris ha augmentat un 16%.

Pel que respecta a les xarxes socials, el perfil de facebook del consistori registra gairebé 800 seguidors, 250 més que l'any anterior. Seguint amb aquesta mateixa dinàmica el perfil institucional de Twitter arriba a gairebé un miler de seguidors, 300 més que en l'any anterior.

Aquestes dades posen de manifest que l'ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha apostat per oferir més eines de comunicació amb els ciutadans i aquests n'han fet ús.