Imagina't porta dissabte a l'Espai Plana de l'Om l'espectacle de titelles «Cuac!»

L'espectacle 'Cuac!' arriba a Manresa aquest dissabte
L'espectacle 'Cuac!' arriba a Manresa aquest dissabte
Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a la 13:11h
La programació d'Imagina't torna aquest dissabte, 18 de març a dos quarts de sis de la tarda amb "Cuac!", a l'Espai de la Plana de l'Om de Manresa. La companyia Txo Titelles presenta aquest espectacle, recomanat per nens i nenes a partir de 2 anys, amb una història divertida i plena de situacions quotidianes. 

En Cuac és un ànec que viu tot sol, tranquil i feliç, i res no molesta la seva rutina diària. Un bon dia, però, a l'hora d'esmorzar, s'adona que no li queda res per menjar: ni pa sec, ni blat de moro, ni algues! O sigui que ha de marxar a buscar la teca. Pel camí torba una caixa d'encaixos. Hi juga una estona i, buscant una de les peces, descobreix un ou. Segur que entrarà en el forat de la rodona! Però l'ou no encaixa, comença a bellugar-se, s'esquerda i en surten unes potes. A partir d'aquí en Cuac ha de seguir buscant menjar amb un aneguet empipador que no para de seguir-lo.

Les entrades per veure "Cuac!" tenen un preu de 8 euros (6 amb Carnet d'Imagina't i Galliner) i es poden adquirir per telèfon (93 872 36 36), anant presencialment a les taquilles del Kursaal, o per internet, clicant aquí.