Sallent inaugura una botiga solidària d'intercanvi de roba infantil

S'anomena La Pinça i estarà oberta cada dimecres i dijous al matí

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 10:24h
Sallent ha inaugurat, aquest dimecres al matí, La Pinça, una botiga d'intercanvi de roba solidària per a infants ubicada en un dels locals de la residència d'avis municipal, davant  de les instal·lacions de la Creu Roja.

La idea va sorgir arran d'una reunió amb el grup de pares i mares del Servei d'Infància, Adolescència i Família (SIAF) de Sallent, que són els promotors d'aquest projecte juntament amb la col·laboració de Creu Roja i l'ajuntament del poble, que facilitarà vals d'urgència a aquelles famílies que ho necessitin de manera puntual.

En un inici es va proposar l'obertura d'una botiga de segona mà de roba i articles infantils amb import reduït, però la idea es va desenvolupar i finalment es va trobar més encertat crear un espai solidari d'intercanvi on es pugui canviar roba o calçat infantil per més roba, o bé canviar-ho per temps de treball a la botiga.

La Pinça s'obrirà cada dimecres de nou del matí a dotze del migdia per a portar-hi roba, i els dijous a la mateixa hora per a recollir-ne. El funcionament és ben senzill: cada usuari es pot endur el mateix nombre de peces que aporta a la botiga, o bé emportar-se dues peces de roba a canvi de col·laborar amb la botiga un matí.