Engega una nova edició del Gastrofòrum de l'Escola d'Hoteleria Joviat

Oriol Castro i Nil Dulcet han estrenat aquest dilluns el Gastrofòrum de la Joviat
Oriol Castro i Nil Dulcet han estrenat aquest dilluns el Gastrofòrum de la Joviat | Joviat
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 16:42h
Durant aquest dilluns i dimarts, l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa torna a viure intensament el Gastrofòrum. Es tracta d'una iniciativa dirigida als alumnes de Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració, Pastisseria i Direcció de Cuina que desenvolupa un programa molt complet: xerrades, activitats, tallers, tasts, demostracions de professionals i empreses del sector de l'hoteleria, passes de films, ponències relacionades amb la gastronomia i com a colofó el concurs de cuina i serveis, sommelieria i pastisseria, on els alumnes de l'Escola d'Hoteleria, en grups de quatre (dos cuiners/res i dos cambrers/res) han de cuinar i servir un plat i unes postres, juntament amb el servei d'un còctel i un maridatge de vins.

Els professors de l'Escola d'Hoteleria han complementat el programa del Gastrofòrum amb tallers i xerrades especials.

En l'edició d'enguany l'Oriol Castro, exalumne, copropietari del restaurant Disfrutar de Barcelona i del restaurant Compartir de Cadaqués i cap de cuina del Bulli fins al 2012, i el Nil Dulcet exalumne, cap de cuina del restaurant Compartir de Cadaqués i excuiner del Bulli han inaugurat el programa amb una xerrada per a tots els alumnes i professors del nostre centre.