Els àrbitres perjudiquen el Manresa FS en l'empat contra el Natació Sabadell (4-4)

Els col·legiats no van veure unes claríssimes mans i una falta a l'àrea visitant en els últims instants del partit

13 de març del 2017
Actualitzat a les 12:34h
El Manresa FS va empatar diumenge contra el Natació Sabadell al Pujolet en un partit que va quedar marcat per les decisions arbitrals. Una prova palpable d'aquest dolent arbitratge va ser quan a poc pel final del partit, els àrbitres lleidatans deixaven de xiular unes claríssimes mans d'un jugador visitant i una falta clamorosa a Gordillo. En ambdues accions, s'haurien llançat tirs lliures des dels 10 metres. Per treure de polleguera a un jugador tan respectuós com Marc Fernàndez, s'ha de fer molt malament.

Aquest és el resum dels últims minuts. Abans, però, uns segons abans d'acabar el primer temps, es van produir dues expulsions simultànies, una a la banqueta a Edu i l'altre al terreny de joc a Wesley, ambdues per doble amonestació. Aquest fet va propiciar que a l'inici del segon temps el Natació jugués amb superioritat i pogués empatar el partit a dos gols.

A la primera part els manresans es posaren amb un parcial de 2-0, resultat que va ser reduït pels visitants abans de finalitzar aquest període. L'actuació arbitral va ser dolenta per als interessos manresans, sobretot a la segona part que és quant el partit s'havia de definir.

A 10 minuts per acabar i amb empat a dos gols, Lavado va fer una acció individual espectacular avançant als locals. Poc desprès, Marc Fernàndez des dels 10 metres, donava un avantatge de dos gols de diferencia (4-2).

En els últims 10 minuts de joc i quan el partit s'estava definint, el Manresa FS va desaprofitar un clar contracop, i no així els sabadellencs, que empataren el partit a dos minuts del final en una acció de contra i en una altra acció amb joc de cinc.

D'aquí al final, les decisions arbitrals perjudicials per al Manresa ja explicades, amb un Gordillo que va agafar la responsabilitat del joc manresà en els instants decisius en que els visitants tingueren clares ocasions per endur-se el partit.

La sensació d'haver guanyat un punt era evident tal i com anaren les coses. Ara bé, aquesta sensació va venir donada també perquè uns col·legiats es varen erigir com a protagonistes del partit. Quan dos equips es dediquen a jugar, això no es pot veure trencat per una parella arbitral que en lloc de passar desapercebuda, el que fa es està pendent en cada moment de les banquetes.