Sant Joan celebrarà el Dia Mundial del Consumidor amb un conte i una xerrada

La conferència tractarà sobre les clàusules sòl

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 12:19h
Amb l'objectiu d'incrementar la conscienciació dels ciutadans sobre els seus drets com a consumidors, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha presentat públicament els actes que se celebraran al municipi en motiu Dia Mundial del Consumidor. El regidor de Comerç, Turisme i Consum, Eduard Mata; la directora de la Biblioteca Cal Gallifa, Cristina Galí, i el treballador responsable de Consum al consistori, Sergi Tejada han estat els encarregats d'exposar totes les activitats que es realitzaran amb la col·laboració d'Unió de Consumidors de Catalunya i la Diputació de Barcelona que seran, per una banda, l'explicació d'un conte per als més petits i, de l'altra, una xerrada informativa sobre les clàusules sòl.

La biblioteca municipal acollirà el dijous 16 de març, a les sis de la tarda, l'hora del conte, titulat, "Tal com som". Amb aquest relat es vol fomentar el consum responsable. Prèviament, s'oferirà un berenar saludable per als infants que assisteixin a l'activitat cultural. 

D'altra banda, la xerrada sobre les clàusules sòl tindrà lloc en el mateix escenari a partir de les set de la tarda. Els participants podran gaudir d'un petit refrigeri a la Biblioteca Cal Gallifa en finalitzar la conferència. A la jornada hi assistiran l'alcalde de municipi, Gil Ariso, i Eloi Hernàndez, Conseller Comarcal del Bages de l'àrea de Consum i alcalde de Fonollosa.

Campanya "Clàusules Terra. Els serveis públics de consum al teu costat"

L'Ajuntament de Sant Joan s'ha adherit, també, a la campanya informativa de la Xarxa Local de Consum (XLC), una agrupació d'ens locals en matèria de consum impulsada per la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, es treballa conjuntament per presentar a la població les mesures que s'han consensuat des del conjunt de serveis públics de la Xarxa Local de Consum per donar suport a les persones afectades per les clàusules sòl.