Poesia i narrativa prenen protagonisme en el XII concurs literari «Somnis Daurats»

Està organitzat per l'Associació de Veïns de Saldes-Plaça Catalunya| El termini per a presentar les obres s'acaba l'1 d'abril

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 11:23h
L'Associació de Veïns del barri de Saldes-Plaça Catalunya ja ha obert el termini de presentació d'obres per a la dotzena edició del concurs literari "Somnis Daurats", que compta amb el suport de CaixaBank.

El concurs es divideix en dues modalitats: una de poesia i l'altra de narrativa. Dintre d'aquestes hi ha una única categoria, en la qual hi poden participar totes les persones a partir de 14 anys.

Segons les bases, els treballs que es presentin han de ser inèdits i en català i escrits en ordinador, amb un cos de lletra 12 i a doble espai. Pel que fa a la poesia, l'extensió màxima és de 80 versos, que poden presentar-se en forma de poemes curts o un de llarg. En el cas de la narrativa, com a màxim el text podrà tenir 5 pàgines DIN A4 i com a mínim, 3.

El termini de presentació dels originals es tancarà el dissabte 1 d'abril i s'hauran de lliurar al local de l'Associació de Veïns, situat al Centre Cívic Selves i Carner. També es podran enviar per correu electrònic (pcatalunya@lasequia.cat). Els sobres amb els poemes o escrits hauran d'anar dins un sobre on hi haurà el pseudònim del concursant. Dintre d'aquest sobre n'hi haurà d'haver un de més petit en el qual hi haurà d'haver el nom real de l'escriptor i el seu telèfon de contacte.

El jurat del premi, que estarà compost per membres de la junta d'Òmnium Cultural del Bages, farà públic el veredicte el dijous 20 d'abril, a les vuit del vespre, al Centre Cívic Selves i Carner.

Cada modalitat tindrà dos premis. El primer, dotat en 200 euros i el segon, en 100. A més, les obres que obtinguin en primer premi seran publicades en el butlletí de l'any de l'AVV en qüestió.