L'actual junta directiva del CE Navàs plegarà a final de temporada

El club i la regidoria d'Esports de l'ajuntament fan una crida als socis de l'entitat per trobar el relleu com abans millor

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 10:07h
L'actual junta directiva del Club Esportiu Navàs haurà completat un mandat de sís anys a finals de temporada i, en compliment estatutari, posaran punt i final a la seva gestió com a gestors de l'entitat. El comunicat s'adreça a tots els socis del club per tal de trobar, el més aviat possible una nova junta sorgida de la base social del CE Navàs, i un nou equip de persones faci el relleu abans no es faci efectiva la dimissió dels actuals gestors.

La junta directiva i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, creuen que de cara a una bona planificació de la temporada 2017-2018 seria convenient que la nova junta sorgida de l'assemblea de socis pugui començar a treballar a principis d'estiu.

Els interessats en participar en aquesta nova etapa del club es poden dirigir als membres de la junta directiva que han de dimitir o a la regidoria d'esports.

En l'actualitat, el CE Navàs té un equip liderant la IV Categoria Catalana, 200 jugadors repartits en 12 equips i acaba de celebrar el centenari de la seva fundació. Els actuals dirigents fan una valoració positiva d'aquests sis anys i creuen que el relleu serà en benefici del club.