L'Arrossada de Castelladral aplega més de cinc-cents comensals

L'Arrossada de Castelladral va aplegar més de 500 persones
L'Arrossada de Castelladral va aplegar més de 500 persones | AjNvs
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 9:30h
Més de cinc-centes persones van participar diumenge a l'Arrossada de Castelladral, com a moment àlgid de la Mostra de Vins del municipi de Navàs. La colla del Pi Tort va preparar l'àpat col·lectiu que va es va celebrar en una jornada marcada per la manca de sol.

La demostració de com funciona una sínia, en aquest cas la de Taurons, va atraure més gent que mai a la caminada popular, que tenia quatre opcions de recorregut per triar. La font de cal Cots, les tines de Reixes i la balma de Comaposada eren altres punts d'interès patrimonial per descobrir, a més del paisatge i l'antic camí de la sal.

El tast de vins va portar de nou a la plaça de Castelladral el fruit de les darreres collites de les vinyes del municipi de Navàs i es va poder degustar most, vi blanc, negre, rosat i mistela. Parades de productes artesans van acostar al públic productes ecològics i de proximitat.

Núria Puigdellívol, va fer una xerrada sobre herbes i remeis casolans, també sobre licors i vinyes. La Coral Nova de Navàs va posar-hi la música que va donar caliu a la festa.

L'Arrossada de Castelladral és una cita anual de retrobament i festa, que organitza des de fa 34 anys l'associació de veïns d'aquest nucli del terme de Navàs.