El femení del CN Minorisa fa un gran partit, però perd contra el CN Badia (5-7)

Les manresanes van arribar a la recta final del partit amb un empat a 5

12 de març del 2017
Actualitzat a les 20:56h
Molt bon partit de les jugadores del CN Minorisa davant el tercer classificat de la categoria i aspirant al retorn a la Lliga estatal de 1a Divisió. Les manresanes van saber controlar el ritme del matx sense caure en precipitacions tot i que les visitants van portar sempre avantatge en el marcador fins a 1.17 per a la conclusió del partit. En aquell moment, Ainhoa César empatava a cinc gols, però la proesa final no va ser possible.

El primer quart es va iniciar amb domini de les del CN Badia que inauguraren el marcador i després que les manresanes desaprofitessin una jugada de superioritat, aconseguien el 0-2 en transformar una pena màxima. Amb aquest resultat s'arribà a la fi dels primers vuit minuts. L'inici del segon quart va ser prometedor. Amb gol de la capitana Alba Casasayas, encetaven el marcador les manresanes. Després d'un intercanvi de gols s'arribà al 2-4 de la meitat del matx, el segon gol bagenc anotat per Ainhoa César.

Un penal herrat per les amfitriones evitava que s'acostessin de nou a un gol, en l'inici del tercer període. En canvi les vallesanes aprofitaven la seva ocasió per marxar fins a 2-5. Una jugada de superioritat transformada per Ingrid Peirón feia que el marcador s'ajustés fins al 3-5 amb que s'arribà al descans abans del darrer quart. En aquests vuit minuts finals les minoristes aconseguiren arribar a l'empat a cinc gols, el primer també d'Ingrid Peirón, en superioritat. Després de cinc minuts de nervis i ocasions per ambdós costats, Ainhoa César aconseguia el cinquè gol del CN Minorisa. L'alegria durà ben poc, ja que en 17 segons les del CN Badia anotaren el 5-6, dos atacs manresans van quedar sense premi, i en el darrer segon les foranies anotaren el 5-7 definitiu.

Arbitratge a càrrec de S. Galindo i D. Roura. Van assenyalar quatre exclusions i un penal a les jugadores locals, per cinc exclusions i un penal a les del Vallès.

Parcials: 0-2, 2-2, 1-1, 2-2.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, J Boixader, A Casasayas 1, A Toribio, I Peirón 2, J César, L Muns, R Solernou, X Pila, A César 2.
CN Badia: L Almirall, N Ruiz 3, C Álvarez, R López 1, A Valle, E Jiménez 1, M Hidalgo, S Fernández, M Riaño 1, JM Rodríguez, E Carreras 1, S Rodríguez i Llagostera.