Quatre ferits, dos de gravetat, en un xoc frontal a la C-55 a Olesa de Montserrat

Diversos dels ocupants han quedat atrapats i han hagut de ser excarcerats pels Bombers

Redacció
11 de març del 2017
Actualitzat a les 12:21h
Dues persones han quedat ferides de gravetat aquesta matinada de dissabte en un xoc frontal entre dos cotxes a la C-55 a Olesa de Montserrat (el Baix Llobregat). Segons ha detallat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre s'ha rebut a les 05.53 hores al quilòmetre 4,5 de la C-55, en sentit nord i a tocar del polígon industrial la Flora.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment i diversos ocupants han quedat atrapats entre la ferralla dels vehicles. El SEM ha informat que dues persones han quedat ferides greus i han estat evacuades a l'Hospital de Bellvitge, mentre que unes altres dues han estat traslladades en estat menys greu a l'Hospital de Martorell.

Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat –que s'han ocupat de l'excarceració dels ferits i la neteja de via- i 6 unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han treballat en la gestió de l'accident. Cal recordar que la C-55 és una de les vies amb més sinistralitat del país.