La biblioteca de Santpedor obre un cicle amb escriptors que viatjarà per 17 municipis més

Jordi Coca, autor d'obres com "Sota la pols", "La noia del ball" o "la nit de les papallones" serà dimecres a Santpedor per parlar de literatura i valors

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 17:00h
La biblioteca Pare Ignasi Casanovas de Santpedor estrena el proper dimecres dia 15 de març un cicle de converses amb autors que continuarà durant la resta de l'any a 17 biblioteques públiques més. El projecte que impulsa la Fundació Antigues Caixes Catalanes s'obre al Bages amb una conversa entre l'autor Jordi Coca i la psicòloga i magistrada en Estudis de les Dones Núria Beitia. Després el cicle que compta amb fins a sis autors més viatjarà a municipis com Girona, l'Hospitalet de Llobregat, Vilafranca del Penedès, entre altres. A cada municipi es tractarà una temàtica diferent també amb protagonistes diferents sota un mateix paraigües: la literatura com a eina de valors.

El cicl,e que arriba enguany a la seva quarta edició, porta per títol Avui també és Sant Joan i hi participen 7 autors de renom de la literatura catalana com són Jordi Coca, Andreu Martín, Ada Castells, Àlvar Caixal, Melcior Comes, Najat El Hachmi i Carme Riera. L'obertura del cicle es fa dimecres que ve a la biblioteca de Santpedor a les 18.30h i l'escriptor Jordi Coca, autor entre d'altres de l'obra La nit de les Papallones (premi Sant Joan Caixa Sabadell) conversarà amb Núria Beitia sobre La transgressió, la puresa i la llibertat. L'objectiu és que aquesta sigui una conversa a mig camí entre la literatura i la psicologia sobre els sentiments de personatges ficticis. L'entrada és gratuïta.

La biblioteca Pare Ignasi Casanovas, a la plaça de la Pau de Santpedor impulsa diverses activitats anualment. En aquests moments acull dues exposicions: una sobre els pressupostos participatius de Santpedor i una segona sobre llibres que tracten de la dona, en el marc de la commemoració del dia internacional de la dona que s'ha celebrat aquesta setmana. Igualment entre les seves activitats hi ha la recomanació mensual d'una lectura, els clubs de lectura fàcil amb joves de l'escola Jeroni de Moragas i també els clubs de lectura de tarda i vespre. A més, un cop al mes, en dissabte, celebren l'hora del conte per als més menuts.
Arxivat a