Torna Anodrac, la dansa per la convivència ciutadana a Cardona

L'Anodrac torna a Cardona a partir d'aquest dissabte
L'Anodrac torna a Cardona a partir d'aquest dissabte | AjCdn
Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 15:27h
Comença una nova temporada d'activitats i tallers que promouen la cohesió social, com a part del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) impulsat per l'Obra Social "la Caixa", amb l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE

La dansa mitològica torna a Cardona per tercer any consecutiu a la nova temporada d'activitats i tallers culturals, educatius i de lleure, programats per la temporada de primavera. La dansa ancestral, que rep el nom d'Anodrac, serà l'espectacle estrella de l'acte de clausura de la temporada, el primer cap de setmana de juny, durant la Fira Medieval.

De l'11 de marc al 4 de juny, el municipi acollirà les següents activitats:

- Percussió amb en Chuchi Crespo
- Bateria de Strombers
- Acrobàcia
- Maquillatge de fantasia Anodrac 
- Xanques
- Taller de promoció del benestar per la prevenció del bullying
- Taller formatiu d'orientació i seguretat a la muntanya
- Confecció de roba 
- Dansa

El període d'inscripcions ja està obert. Els interessats poden recollir la butlleta d'inscripció a l'Ajuntament de Cardona, botigues, serveis socials, Càritas, CAP, institut, biblioteca i casal de la gent gran i dipositar-la a la bústia de Cardona Integral que es troba a l'entrada de l'ajuntament, disponible les 24 hores. Tots els tallers són gratuïts però tenen límits de places, i en alguns tallers l'edat està limitada.

La programació de totes aquestes activitats culturals i socials sorgeixen d'un procés creatiu i participatiu del que ha format part tota la comunitat. L'objectiu és afavorir les trobades entre la ciutadania, l'administració pública i els professionals tant del sector públic com del privat. Aquesta iniciativa s'emmarca en el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l'Obra Social "la Caixa" impulsa en 37 territoris de tot l'estat espanyol per fomentar la convivència i la cohesió social als territoris.

L'equip impulsor d'aquestes jornades ciutadanes està format per l'Agrupament Escolta Hug Folc, Biblioteca municipal, Càritas, Casal Cívic, centre de salut (CAP), centre d'estètica Acqua, centre d'estètica Mar, Creu Roja, Escola Joan de Palà, Escola Mare de Déu del Patrocini, Escola Vedruna Cardona, Institut Sant Ramon, la Mandraga, Udurae Teatre i la Fundació SHE juntament amb tècnics de l'Ajuntament i dels Serveis Socials.
Arxivat a