El Manresa FS ha de guanyar el CN Sabadell per allunyar-se del descens

Els manresans juguen al Pujolet diumenge a les 4 de la tarda

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat el 12 de març a les 21:03h
El Manresa FS s’aproparà a la taula al CN Sabadell si el guanya aquest diumenge a la tarda (16.00h) com a local. La diferència actual entre els dos equips es favorable als de Diego Blanco per quatre punts de marge. Per tant, els manresans podrien allunyar-se una mica de les posicions més perillosos de la taula en cas de victòria.

Aquest partit es de vital importància per als locals tenint present que la diferència amb els equips de sota no és considerable. Ara es troben a sis punts del descens, però qui el marca, el Barceloneta, té un partit pendent de jugar a Eivissa pel que aquests sis punts poden o no ser reals.

L’històric Natació Sabadell té força partits guanyats com a visitant. Ha aconsseguit els tres punts fora de Can Balsach en cinc ocasions d'onze partits jugats. Ha guanyat a Ollería, Barceloneta, Cerdanyola, Martorell i Ripollet. Ha perdut a Olimpyc La Floresta, Catgas B Sta. Coloma, CCR Castelldefels, Escola Pia Sabadell, Hospitalet i Salou. En el global, ha guanyat 9 partits, amb 2 empats i 11 derrotes.

El Manresa compta amb la plantilla al complet. En relació al partit de Martorell, els manresans recuperen a Edu pel fet d’haver completat el partit de sanció.