Sant Joan de Vilatorrada adapta l'Espai Jove a les necessitats dels usuaris

Millores a l'Espai Jove de Sant Joan de Vilatorrada
Millores a l'Espai Jove de Sant Joan de Vilatorrada | AjSJV
Redacció
09 de març del 2017
Actualitzat a les 12:35h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha donat un pas més per seguir dotant als joves de la vila d'eines i equipaments de primer nivell adaptats a les seves necessitats. En aquesta línia, la regidoria d'Obres i Manteniment ha dut a terme al llarg de les darreres setmanes obres de millora a l'Espai Jove. 

Els treballs han afectat la part exterior del casal de joves i han consistit en el canvi de les reixes de la pista i de la xarxa de protecció esportiva; la col·locació d'un total de tres papereres; l'habilitació de cinc bancs; i la instal·lació d'una superfície per a la pràctica del tennis taula. Laura Vilanova, regidora d'Obres i Manteniment, assegura que "amb aquesta actuació aconseguim reforçar la seguretat de l'espai, oferir-ne un estat òptim i ampliar l'oferta d'oci per als joves amb material de primera qualitat".

Les obres, que han gaudit d'una molt bona acceptació per part dels usuaris, han permès donar una resposta ràpida i eficient a les demandes expressades pel col·lectiu juvenil santjoanenc.