Platea Jove torna divendres amb el xou de clown de Guillem Albà i la «Marabunta»

Es tracta d'un espectacle divertit i energètic sense cap ordre establert, que comptarà amb música en directe i cançons pròpies

Platea Jove torna divendres al Teatre Conservatori amb la «Marabunta»
Platea Jove torna divendres al Teatre Conservatori amb la «Marabunta»
Redacció
08 de març del 2017
Actualitzat a les 12:32h

Aquest divendres 10 de març a les 21h torna el cicle Platea Jove al Teatre Conservatori de Manresa amb l'espectacle Marabunta, l'exitós treball de Guillem Albà i La Marabunta. Es tracta d'un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

A l'escenari els artistes lluiten perquè res no s'entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvizació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Hi sou convidats.

Dalt l'escenari la bogeria experta d'un jove clown a punt d'explotar: Guillem Albà. Mira'l. És ell. Ja és aquí. El nostre líder té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.

Marabunta es va estrenar el 2014 i ha passat, entre d'altres, per l'Auditori de Barcelona i pel Teatro la Latina de Madrid. El 2016 es va emetre en directe per TV3 en ocasió de la Gala Catalunya Aixeca El Teló, des del Gran Teatre del Liceu. L'espectacle ha guanyat el Premi del Públic en diverses ocasions, a la Mostra d'Igualada 2015, la Fira de Titelles de Lleida 2014 i la Mostra de Santa Eugènia 2014.

En la línia habitual, una xarxa de col·laboradors de Platea Jove s'encarreguen de vendre les entrades –que costen 5 euros- als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca. També es poden comprar les entrades a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes de 10 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 872 36 36) i una hora abans de cada funció. Per Internet, també per internet.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.