La gran festa del 4x4 torna aquest cap de setmana a Les Comes

Amb més de 10.000 assistents en la passada edició, aquest esdeveniment ja és la trobada activa de vehicles 4x4 més gran d'Europa

Aquest cap de setmana torna el Les Comes 4x4 Festival
Aquest cap de setmana torna el Les Comes 4x4 Festival | Les Comes
Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat a les 15:12h
A partir de les 9h del matí d'aquest dissabte, Les Comes, la finca catalana del segle X amb 530 hectàrees de terreny, situada en terme de Súria, obrirà les seves portes a tots els amants del motor i l'aventura que vulguin gaudir d'un cap de setmana d'acció motoritzada. 

El programa inclou una exhibició única de vehicles del Dakar 2017, espectacles de 4x4 extrem com la Supertrack, exposicions de vehicles clàssics, conferències, concerts i zona infantil amb inflables, llits elàstics, circuit de 4x4 elèctrics pels més petits i moltes més activitats. 

Per primer cop en aquest esdeveniment es farà la presentació del Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny amb la presència de preparadors, pilots i representants de la Federació Espanyola. 
L'exhibició Dakar BFGoodrich és una de les activitats més esperades ja que tots els assistents podran veure en acció alguns dels vehicles més espectaculars del Dakar 2017. Els participants més afortunats seleccionats per sorteig realitzaran un co-drive amb aquests increïbles vehicles. 

Gerard de Rooy, Isidre Esteve, Xavi Foj, Jordi Juvanteny, Cristina Gutiérrez, Pep Sabater i Santi Navarro han confirmat la seva participació a l'exhibició Dakar BFGoodrich i Moi Torrallardona, Pep Vila, Rafa Tibau i Albert Llovera s'uniran a ells en la conferència de dissabte a la tarda sobre vivències del Dakar. 

Un altre dels grans espectacles serà la prova cronometrada Supertrack patrocinada per Pirelli. Aquesta prova reunirà alguns dels vehicles més extrems i espectaculars que es podran veure a Les Comes durant el cap de setmana i els enfrontarem en un circuit extrem amb tota mena d'obstacles. 
Tot i que ja s'ha arribat al límit de participants marcat per l'organització de 900 vehicles per dia, el nombre de visitants sense accés a pistes no està limitat i podran adquirir l'entrada el mateix dia de l'esdeveniment a les taquilles de Les Comes on s'espera que una gran quantitat d'aficionats al motor vinguin a gaudir de la gran festa del 4x4. 

Horari de l'esdeveniment: dissabte de 9h a 22.30h i diumenge de 9h a 18h.
 

Mapa d'activitats del Festival

Arxivat a