Sant Fruitós oferirà propostes de primer nivell en la seva primavera cultural

Roger Mas, la comèdia "Orgasmos", Funkystep & the Sey Sisters i Sara Pi són les quatre propostes

Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat el 08 de març a les 10:48h
El teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà aquesta primavera, primeres espases de l'escena catalana fruit d'una clara aposta del consistori per apropar els espectacles de primer nivell al municipi.

El primer i el plat més fort de la programació, serà el concert del cantautor solsoní Roger Mas, que actuarà el proper dissabte 25 de març a les 9 del vespre. Acompanyat al baix per Arcadi Marcet i al piano per Xavier Guitó, posarà sobre l'escenari nou material d'un futur disc i també reinterpretarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia.

La comèdia Orgasmos, interpretada per Roger Pera i Sam Sánchez, pujarà a l'escenari el dissabte 1 d'abril a les 9 del vespre. Aquesta peça de Dan Israely juga amb les diferències entre els dos sexes, les virtuts, les debilitats,... i per concloure en que inevitablement, un és complementari de l'altre.

El dissabte 22 d'abril a les 9 del vespre serà el torn de Funkystep & the Sey Sisters, un grup de sis músics osonencs capitanejats per les 3 germanes Sey. Emprenen un nou repte dins el seu llarg viatge, un disc de temes propis, A Matter of funk, produït per Mike Mariconda, un disc que desprèn positivisme i amb un directe enèrgic que permet connectar amb el públic de principi a fi.

La darrera de les propostes és una de les veus del soul amb més projecció del país, Sara Pi. Aquesta cantant barcelonina actuarà el dissabte 13 de maig a les 9 del vespre acompanyada d'Erico  Marco (guitarrista, veu), Abel  Boquera Masdeu  (teclat), Tito  Bonacera  (baix), Antonio Torres Vega  (bateria), Claudio  Rosa  (percussió). Pi presentarà a Sant Fruitós de Bages Break The Chains, un treball homologable per sonoritat a l'escena R&B internacional i que remet amb força a noms com Rihanna o Lauryn Hill. 

Per tal de posar a l'abast de tothom les diferents propostes culturals, l'ajuntament promociona fins el proper 18 de març la venda d'entrades i oferirà a tothom qui compri una entrada per un espectacle, una entrada gratuïta per assistir a qualsevol de les altres 3 propostes.

Les entrades per aquests espectacles es poden comprar de forma anticipada a l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a la Biblioteca Municipal, al Nexe-Espai de Cultura i per internet.