El Manresa FS deixa escapar el partit contra el Sala 5 a deu minuts del final (6-3)

El Manresa FS va deixar passar l'oportunitat de guanyar a Martorell
El Manresa FS va deixar passar l'oportunitat de guanyar a Martorell | MFS
06 de març del 2017
Actualitzat a les 17:07h
Un partit que estava totalment controlat i amb sensacions clares de victòria, es va escapar de forma incomprensible en els 10 últims minuts de partit. Amb una primera part de bon joc, de contracops letals i sabent portar el ritme de partit, el Manresa FS va superar al Sala 5 de Martorell. Ja al minut 7 de partit, els manresans tenien un parcial de 0-2 al marcador, un període que va finalitzar amb aquest resultat.

La superioritat visitant era evident, Sala 5 no entrava al partit i veia com se li complicava poder superar als manresans. El Conjunt de Valthinyo va obrir els ulls en el moment que la parella d'àrbitres aragonesa va xiular un penal favorable als locals. Les mans de Lavado varen ser involuntàries però separades del cos. Amb el gol dels de Martorell, els bagencs varen començar a ser imprecisos i en moltes ocasions, es varen voler resguardar en lloc d'anar fer mal al rival.

Amb aquestes premisses s'arribà als últims 10 minuts de partit amb dos gols més anotats pels de casa. Amb el resultat advers (3-2) Manresa va sortir de cinc i va empatar el partit desprès de diverses accions a quatre minuts pel final. Amb aquest resultat positiu d'empat, es va ordenar continuar actuant amb el porter jugador. En una acció aïllada, Sala 5 es va avançar al marcador amb un quart gol a 45 segons per finalitzar. D'aquí fins al final, una clara ocasió de gol per empatar el partit del Manresa i dos gols més dels vermells amb la porta buida, van deixar el marcador final en 6-3.

En definitiva, les clares sensacions que es veien de guanyar aquest partit , es varen esvair per moments en els moments decisius. El Sala 5 va jugar amb dificultats per la seva classificació però va superar el partit a base de lluita i entrega, ajudat d'errors individuals dels visitants.