El Consell Comarcal ofereix una xerrada oberta sobre les clàusules sòl

Serà el dimecres 23 de març, a les 6 de la tarda, a la seu del Consell

Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 16:14h
L'Oficina d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Bages, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha programat una xerrada gratuïta i oberta a la ciutadania per resoldre dubtes sobre les clàusules terra i la devolució de diners que han de fer les entitats bancàries als usuaris que tinguin aquesta clàusula a les seves hipoteques.

La xerrada, que es farà el dijous 23 de març a les 6 de la tarda a la seu del Consell -Muralla de Sant Domènec, 24 de Manresa-, la durà a terme un tècnic de l'Associació de Consumidors AICEC-ADICAE i des de l'OCIC s'explicarà l'assessorament i atenció que s'ofereix als consumidors en aquest àmbit.

Després de les exposicions, hi haurà un torn obert de preguntes perquè els assistents puguin resoldre dubtes sobre el seu cas concret. Cal confirmar assistència enviant un correu electrònic [email protected]

La devolució de les clàusules terra afecta aquells consumidors que van signar una hipoteca que marcava uns interessos mínims (independentment de la davallada de l'Euribor) la qual cosa ha suposat un sobrecost en els préstecs hipotecaris per a molts usuaris. L'Oficina d'Informació al Consumidor del Bages presta un servei gratuït d'assessorament als usuaris que tinguin dubtes respecte al procediment a seguir o sobre les comunicacions que li faci arribar l'entitat bancària. També es dóna suport a l'hora de redactar la reclamació prèvia al Servei de Reclamacions de l'entitat bancària. Per poder accedir a aquest servei, cal sol·licitar cita a través del telèfon 93 693 03 53.