Ester Coromina Simón liderarà el PDECat a Fonollosa

Ester Coromina (segona començant per l'esquerra) juntament amb els membres de la llista del PDECat a Fonollosa
Ester Coromina (segona començant per l'esquerra) juntament amb els membres de la llista del PDECat a Fonollosa | PDECat
Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 11:43h
Aquest passat dissabte, 4 de març, va tenir lloc la primera assemblea del PDECat al municipi bagenc de Fonollosa. Aquesta assemblea ja és la sisena (seguida de Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Talamanca, Sant Fruitós de Bages i la darrera, Sant Joan de Vilatorrada) que fa el nou partit a la comarca per configurar els seus equips locals.

Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi. Com a particularitat, es va comptar amb l'assistència del Coordinador Organitzatiu del Partit Demòcrata, David Bonvehí, que a la vegada és associat al municipi de Fonollosa, el seu poble natal i d'on va ser-ne alcalde.

L'obertura i presentació de l'acte van anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, va prendre la paraula el president local sortint, Joan Grau, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Fonollosa.

Ester Coromina, candidata a presidir la nova direcció executiva local, va ser l'encarregada de presentar la resta de la candidatura. Coromina té 40 anys, està casada i té dos fills. És Enginyera Tècnica en Informàtica de Gestió, professió que va exercir durant més de 10 anys. Va fer un Màster per Executive Master Business Administration i va començar a treballar en una empresa de caràcter familiar que es dedica al comerç al major; des de fa cinc anys en gestiona el departament financer.

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són Maria Rosa Calsina Calvet, Judit Baraldés Santamaria, Montserrat Berenguer Alert, Joan Grau Comas, Jordi Barcons Jiménez, Joan Badia Lladó i Alfons Parcerisa Rosanes.

Per acabar l'acte es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que hi van donar suport amb el 100% dels vots a favor. La nova presidenta de l'equip local va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar pel partit, pels quatre nuclis que conformen el municipi, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat.