L'Estany té preparat un cap de setmana ben mogut per a celebrar el Dia de la Dona

Dintre les propostes s'hi troba un taller de risoteràpia i un sopar

Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 10:23h
La Casa de la Cultura de l'Ajuntament de L'Estany ha programat un seguit d'activitats de caire social -que tindran lloc els dies 10, 11 i 12 de març- per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.

La primera tindrà lloc divendres, 10 de març, i anirà a càrrec de la professora i escriptora badalonina Fina Niubó. Ella glossarà, a dos quarts de set de la tarda, la xerrada "Teixir: per què? com? amb qui?", i parlarà dels beneficis de teixir en grup. Aquesta proposta es durà a terme a la sala polivalent de la Casa de Cultura de l'Estany.

El dissabte dia 11 es despertarà amb un taller de risoteràpia que impartirà Rocío Martín Simón. L'activitat, que serà gratuïta, tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala polivalent de la Casa de Cultura de l'Estany. A les vuit del vespre es durà a terme, a la mateixa ubicació, l'anomenat Còctel Lila, que serà la prèvia d'un sopar especial per a dones que tindrà lloc a l'Hostal del Grau a les nou del vespre.

Per acabar el cap de setmana, diumenge dia 12, des de l'Estany s'ha organitzat una sortida gratuïta per anar a veure Homes al Teatre Condal de Barcelona. Es tracta d'una comèdia musical fresca i actual amb música original de Marc Parrot, protagonitzada per cinc actrius excepcionals amb grans dots còmiques: Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent. L'activitat ja té totes les places exhaurides.