El CN Minorisa s'imposa amb solvència al CN Caldes (16-5)

Els manresans van jugar amb diversos jugadors joves que es van fer un forat en l'equip, amb quatre gols de jugadors de 14 anys o menys

05 de març del 2017
Actualitzat a les 19:42h
Un molt jove CN Minorisa va saber imposar-se a un fluix rival, el CN Caldes, que no va ser capaç d'aguantar als bagencs més enllà del primer quart, quan el desencert local va fer que s'avancessin en el marcador 0-1. Els minoristes havien desaprofitat diverses ocasions de gol, entre elles dues jugades de superioritat . Després, dos gols en trenta segons, el primer de Marc Bisbal, el segon de l'infantil Martí Puerta, feien que el primer quart finalitzés ja amb avantatge dels locals.

El segon període va ser un allau de jugades d'atac del CN Minorisa que els permetia fer un parcial de set de tennis, 6-1, amb gols d'Oriol Muns, dos, i Enric Casasayas, Martí Puerta, Jaume Calatayud i Marc Bisbal.

Amb el partit resolt s'arribà a la meitat del matx. En la represa la dinàmica va ser la mateixa, 4-2 pels bagencs, amb dos gols d'Enric Casasayas, i un d'Arnau Leon i Marc Bisbal

No afluixaren els manresans en el darrer període i anotaren un parcial de 5-0, erroni segons l'acta, ja que, realment va ser de 4-1, amb gols d'Enric Casasayas, Arnau León, Carlos Talavera i d'Adrià Batanés, també jugador de categoria infantil, de pena màxima. En el darrer minut una exclusió del boia Kevin Muñoz va ser transformada en gol per part dels del CN Caldes, però la secretaria del partit anotà el gol a Adrià Batanés, fent que en lloc del real 16-5, el marcador oficial fos de 17-4. El resultat va ser rectificat per la federació posteriorment.

Cal destacar que en aquest matx cinc dels gols locals els anotaren jugadors amb 14 anys menys o menys: Arnau León, Martí Puerta amb dos i un d'Adrià Batanés. Saba nova per a un equip que segueix en el segon lloc de la classificació que dona accés a la fase d'ascens a la primera catalana.

Arbitratge a càrrec de T Suarez i S Rabadán. Van assenyalar tres exclusions a jugadors locals, totes elles convertides en gol per part vallesana, per sis, dos d'elles anotades pels de Gaspar Ventura, obra d'Oriol Muns i Arnau León, i un penal, convertit per Adrià Batanés.

Parcials: 2-1, 6-1, 4-2, 4-1

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, E Martínez, E Casasayas 4, R Ruiz, M Puerta 2, O Muns 2, J Calatayud 1, A León 2, C Talavera 1, M Bisbal 3, K Muñoz, A Batanés 1 i A Fernández.
CN Caldes: M Lujan, J Aguilera, D Sánchez, A Batto 1, A Velasco, P Chinchilla 1, P Jiménez, G Gascón1, F Bofill, M Alcarria 1, F Gat 1.

El CW Garraf aguanta mig partit al B del CN Minorisa

No s'havia arribat al minut i mig de joc quan Arnau León obria el marcador manresà al transformar un penal. La resposta dels costaners va ser immediata empatant a un i posteriorment a dos després del gol de l'esquerrà Brian Bello. Llavors Raúl Ruiz, amb dos gols consecutius i un altre d'Arnau León posaven el 5-2 en el marcador que els visitants escurçaren momentàniament fins a dos gols, 5-3. Tancava el festival golejador local de penal Joan Flores, just abans que, de la mateixa manera, de penal, també marquessin els visitants. Amb resultat de set de tennis finalitzà el primer quart, 6-4.

Inexplicablement l'atac manresà va desaparèixer en el segon període, la qual cosa va aprofitar el CW Garraf per anotar-se el parcial per 0-3 i arribar a la meitat del partit amb avantatge mínima de 6-7. La igualtat que es preveia avantmatx, es confirmava, seguint la tònica sel partit d'anada, que va acabar en empat .

Però de seguida es va demostrar que el partit no seguiria els mateixos paràmetres i amb un allau de joc i de gols, els d'Angel Peirón aconseguiren un parcial contundent, 7-2, amb gols d'Arna León, tres, Eloi Martínez, dos, i Raul Ruiz i Brian Bello, Faltaven vuit minuts de joc però el partit estava encarrilat de manera definitiva amb el 13-9 que assenyalava el lluminós.

Amb aquesta diferencia els visitants baixaren els braços i amb dos gols de Raúl Ruiz, i un d'Eloi Martínez i de Joan Flores, va finalitzar el partit amb un contundent 17-11, que fa que els manresans abandonin el penúltim lloc de la taula classificatòria.

Arbitratge a càrrec de S Moyano y FJ Blanco. Van assenyalar cinc expulsions i un penalti a jugadors locals per vuit i tres penaltis als visitants.

Parcials: 6-4, 0-3, 7-2, 4-2.

CN Minorisa: G Polinario, A León 5, T Sbert, R Ruiz 5, M Puerta, B Bello 2, A Batanés E Masplà, J Flores 2, E Martínez 3, F Jódar i J Sala.
CW Garraf: S Cassiman, P Navarro, A Pardines, F Guillen 1, A Valls, M Reguera, J Alba 5, Y Sabo 1, A Marcé 1, S Rosell 1, A Junyent 1, M Rodríguez 1, T González.