Dues mosso fora de servei frustren un atracament al Llobet del carrer del Bruc de Manresa

Un home ha entrat a robar al supermercat poc després de les 8 del vespre amb una arma blanca segons han apuntat alguns testimonis

Mossos i Policia Local en el supermercat Llobet just després de l'atracament
Mossos i Policia Local en el supermercat Llobet just després de l'atracament | NB
04 de març del 2017
Actualitzat a les 23:53h
Dues agents dels Mossos d'Esquadra de Barcelona que es trobaven a l'entorn del supermercat Llobet del carrer del Bruc de Manresa han frustrat, aquest dissabte poc després de les 8 del vespre, l'intent d'atracament que ha fet un home que, segons alguns testimonis, empunyava una arma blanca.

Tot i que Mossos no ha avançat massa informació per l'hora del vespre en la que s'han produït els fets, sembla ser que sobre 1/4 de 9 del vespre un home ha entrat al supermercat Llobet del carrer del Bruc de Manresa amb la intenció d'atracar-lo. Segons alguns testimonis, l'home portava una petita arma blanca. Quan l'home ha demanat els diners de caixa, les dues agents s'han abraonat a sobre d'ell i han aconseguit reduir-lo i trucar a la policia.

Fins al supermercat hi han arribat tres vehicles de Mossos i tres més de la Policia Local de Manresa. Poc abans que arribessin, però, l'atracador ha aconseguit escapolir-se i ha començat la fugida carrer del Bruc amunt, però de seguida, a la carretera de Cardona, ha estat interceptat pels agents dels Mossos que acabaven d'arribar.

Agents de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Manresa han precintat el supermercat i han iniciat la investigació. Pel que es veia des de l'exterior, un mostrador ha estat tombat al terra, i al supermercat s'hi veia cert rebombori. El detingut no ha fet mal a ningú amb l'arma blanca.