L'ICL Manresa visita una pista amb bons records recents

Els bagencs han vençut els dos darrers cops que han visitat Andorra

L'ICL Manresa va perdre contra el Morabanc Andorra en la primera volta
L'ICL Manresa va perdre contra el Morabanc Andorra en la primera volta | J. Alberch
03 de març del 2017
Actualitzat a les 18:12h
Andorra la Vella i el número 77, una combinació que sembla màgica. L'ICL Manresa ha vençut els dos darrers cops que ha jugat contra el Morabanc Andorra com a visitant anotant aquesta xifra de punts. La primera fou a la fase regular de la temporada passada (74-77) quan els manresans tenien una dinàmica molt diferent a l'actual. La segona va ser aquest estiu, a les semifinals de la lliga Catalana (72-77). Des d'ençà, la situació ha canviat molt i les perspectives de cara a aquest cap de setmana (dissabte, 21:00) no són tant felices. Amb tot, els d'Ibon Navarro no renuncien a res i lluitaran per aferrar-se a un miracle més difícil cada dia que passa. 

La setmana d'entrenaments ha estat més curta de l'habitual. L'equip bagenc va descansar el dilluns després de la derrota contra Retabet Bilbao i dissabte ja juga contra el Morabanc Andorra. Navarro podrà comptar amb tota la seva plantilla si no hi ha novetats de darrera hora. Tenir menys dies per preparar el partit no és vist com a un handicap per a un Navarro que torna a valorar positivament la setmana d'entrenaments. El tècnic de l'ICL Manresa destaca les dificultats del desplaçament d'aquest cap de setmana "no només pels resultats del rival sinó també perquè juguen un bàsquet alegre".

El Morabanc Andorra és una de les sorpreses agradables d'aquesta lliga Endesa. Els de Joan Peñarroya s'han mostrat molt forts jugant com a locals i només el Baskonia ha estat capaç de tornar victoriós del país dels Pirineus. Fa dues setmanes, va oferir una excel·lent imatge contra el Real Madrid a la copa del Rei. Només un dels escàndols més majúsculs de la història recent del bàsquet estatal els va privar el pas a les semifinals. Els andorrans lluiten per la vuitena plaça de la fase regular, fet que els classificaria per als play-off. El Morabanc Andorra és novè a un sol triomf del Retabet Bilbao però ja ha descansat. Andrew Albicy i Giorgi Shermadini són els principals baluards del Morabanc Andorra. El pivot georgià ocupa les primeres posicions als rànquings de punts, rebots i valoració de la lliga Endesa mentre que el base francès és el líder en assistències. Però a més, Peñarroya compta amb altres bons jugadors capaços de decidir partits. Homes com David Navarro, Oliver Stevic, Beka Burjanadze i David Jelinek poden decidir partits per sí sols. David Walker, aler del Morabanc Andorra no es fia gens de l'ICL Manresa i destaca la dificultat de guanyar partits a la lliga Endesa ja que "el nivell de la competició és molt alt". 

Antonio Conde, Jorge Martínez Fernández i Andrés Fernández són els àrbitres designats per dirigir el partit.

Arxivat a