El Manresa FS vol consolidar la seva reacció a Martorell contra el Sala 5

En els manresans debutarà Wesley

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat el 05 de març a les 17:23h
Sala 5 Martorell i Manresa FS jugaran dissabte a les 6 de la tarda un partit amb circumstancies ben diferents que temporades enrere. Ambdós conjunts estan en una zona delicada a la taula. Aquest fet però, es més accentuat en el conjunt del Llobregat, que hores d'ara ratlla el descens amb la quarta posició per sota de la taula, amb 20 punts.

Al pavelló municipal d'esports ha jugat 10 partits amb 5 victòries, 4 derrotes i un empat. Aquets partits perduts varen ser davant CCR, Escola Pia, Natació Sabadell i Ripollet. L'empat amb el Cerdanyola, i les victòries davant Catgas, Ollería, Barceloneta, Hospitalet i Salou. Per tant, a la seva pista tant guanya com perd i ara rep a un Manresa reforçat de jugadors i que vé de golejar al Pujolet a Peña Deportiva. Sala 5, en el global de partits de 20 jugats, n'ha perdut 13, guanyat 6 i empatat 2.

Al Manresa, hi haurà els quinze jugadors de plantilla a disposició del tècnic amb tres desconvocats. Si la setmana passada va ser Kimet qui va debutar, en aquesta ocasió ho farà Wesley.