La Policia Local de Sallent, satisfeta amb la feina feta durant el Carnaval

Congratulen la col·laboració dels veïns per haver complert i col·laborat en la prevenció de la seguretat, mobilitat i trànsit

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 10:24h
La Policia Local de Sallent dona per acabat el dispositiu especial que va deplegar durant els actes emmarcats dintre del Carnaval al poble. Durant els dies que van durar les festes, l'ajuntament del municipi va activar el Pla bàsic d'Emergències Municipals posant Sallent en situació de Prealerta al CECAT. 

La Policia Local expressa que, juntament amb Mossos d'Esquadra "hem treballat plegats de manera estreta i hem tractat tots i cadascun dels incidents i  requeriments esdevinguts". El balanç que en fan és, diuen, "de satisfacció continguda", ja que "hem aconseguit mantenir un ambient festiu i de disbauxa compatible amb els interessos generals i la seguretat pública a Sallent". 

Aprofitant l'avinentesa, el cos policial agraeix la "inestimable i importantíssima col·laboració" de tots els veïns del poble, que "han complert i seguit les recomanacions en la prevenció de la seguretat, la mobilitat i el trànsit". Així mateix, també vol posar de manifest la feina ben feta de tots els voluntaris i voluntàries de l'Agrupació de Voluntaris en Emergències i Sinistres (AVES); de la gent de Creu Roja i dels seus serveis mèdics; dels membres del Carrilet, i de totes aquelles persones que, d'alguna manera, han participat en els diferents esdeveniments: "tots plegats han i hem permès fer fàcil allò que de bon començament és força complex", conclouen.