Estudiants de tres països europeus visiten Santpedor en el marc del programa Erasmus+

L'institut d'Auro forma part del projecte "Employability on Stage", que està duent a terme amb centres de Polònia, Itàlia i Turquia

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 9:49h
Diversos alumnes de tres centres educatius de Polònia, Turquia i Itàlia van aterrar, aquest passat dilluns, a la població bagenca de Santpedor per a realitzar, juntament amb estudiants de l'institut d'Auro, un projecte comú que s'emmarca dins el programa Erasmus+ i que porta com a títol "Employability on Stage" (ocupabilitat dalt de l'escenari). 

El projecte, que van començar el setembre del 2015 i que clourà aquest juny, té com a línia principal de treball explorar i entendre les causes de l'atur i de l'ocupabilitat. Per a explicar les conclusions que n'han extret, estan preparant una representació musical i teatral. De fet, la idea subjacent d'aquest projecte és la certesa que moltes de les competències i habilitats necessàries per sortir a l'escenari són semblants (o iguals) que les que calen per a trobar feina i mantenir-se actiu professionalment. 

Els alumnes d'aquests quatre centres seran a Santpedor fins aquest dissabte, 4 de març. La darrera trobada programada en aquest projecte tindrà lloc el proper mes de maig, a Polònia, on també hi viatjaran estudiants d'aquest institut bagenc.
Arxivat a