La pista de l'escola Catalunya de Navarcles s'obrirà als ciutadans

Quan s'acabi l'activitat escolar diària, es tancaran dos accessos a l'Escola i la pista quedarà a disposició dels navarclins

Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a la 13:19h
En la línia de dotar de polivalència els equipaments públics, l'Ajuntament de Navarcles, d'acord amb el Departament d'Ensenyament i els mestres i AMPA de l'Escola Catalunya, ha aprovat el projecte de reforma i cobriment de la pista de l'Escola Catalunya (edifici vert). L'objectiu es que durant el dia la pista estigui a disposició de l'escola i, quan s'hagi acabat l'activitat escolar, es tancaran dos accessos a l'Escola i la pista quedarà a disposició dels ciutadans per practicar esport lliure (bàsquet, futbol sala...). La pista serà coberta i il·luminada i també es preveu que sigui un espai per poder-hi celebrar algunes festes populars (migas, xoricitos...).

El projecte preveu reformar totalment el paviment de la pista de l'Escola, marcar-lo per la pràctica esportiva, cobrir-la, posar-hi enllumenat. També s'aprofitarà per millorar l'enjardinat de l'escola i es refarà l'accés que actualment està molt malmès. Es faran dos tancaments especials que deixaran l'escola separada de la pista quan estigui oberta a tot el públic.

El cost de licitació de l'obra és de 370.569 Euros. Es finança de fons propis municipals i es preveu adjudicar les obres properament i que les obres comencin el proper mes de juny.