Bon paper de les gimnastes de l'EGIBA a l'estrena de la Copa Catalana

Gimnastes de l'EGIBA de nivell 3 al segon esglaó del podi
Gimnastes de l'EGIBA de nivell 3 al segon esglaó del podi | EGIBA
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:35h
Aquest cap de setmana les gimnastes de base del Club EGIBA van donar inici a la temporada amb la participació a la 1r fase de Copa Catalana que es va celebrar a Olot. A la categoria de base 1 van participar-hi les gimnastes més petites, Maria Comallonga, Júlia Monteagudo, Clàudia Navarro, Júlia Sanchez, Clàudia Carretero, Júlia Garcia, Laia Rosas i Leyre de la Peña, que és va endur el bronze a la general.

A la categoria base 2 van participar-hi Mar Royo, que va aconseguir la 3r posició a l'aparell de terra, Anna Torra, Janna Morell, Gisela Vidal, Idoia Berruezo, Maria Alcaide, Victoria Casamitjana, Ivet Carreras i Berta Alberch.

A nivell 2 grans, van debutar per primer cop en aquesta categoria Carla Pérez, Itziar Gómez, Nadia Jándula i Laura Sanchez, que va aconseguir la 2a posició a l'aparell de terra.

I per acabar, les gimnastes de nivell 3 van aconseguir la 2a posició per equips, amb les gimnastes Glòria Calm, Gina Combellé, Berta Boixader i Alba Garcia. També van participar-hi Anaïs Soler, Marta Cano i Erica Burgos fent una bona actuació.