S'accidenta amb la moto a la C-55 i li troben vuit bosses de marihuana a la motxilla

Les bosses de marihuana que li van trobar al motorista
Les bosses de marihuana que li van trobar al motorista | Mossos
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:50h
Agents dels Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Manresa van detenir el passat dissabte un home de 41 anys i veí de Montmajor, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. També va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de drogues tòxiques.

 Tot va començar quan cap a les 6 de la tarda un motorista va patir una sortida de via a la C-55, al punt quilomètric 23, dins el terme municipal de Castellgalí. Els agents de trànsit van assistir a l'accidentat i, tot i que va resultar ferit lleu, va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Els mossos van continuar amb les tasques d'investigació per determinar les causes de l'accident, i li van practicar les proves d'alcoholèmia i drogues, amb resultat positiu en THC.

Mentre que els agents estaven amb la víctima, van notar una forta olor a marihuana, fet que es va confirmar quan van localitzar entre les seves pertinences una bossa d'esport vuit bosses plenes de marihuana.

Els detingut, del qual va passar a disposició judicial el dia 27 de febrer va quedar en llibertat amb càrrecs.