Els inquilins de La Dalla, a judici per viure en un edifici ocupat de Manresa

Es tracta del bloc de pisos que Arran va ocupar el passat mes de juny

Imatge del bloc juvenil La Dalla, el dia que Arran el va ocupar
Imatge del bloc juvenil La Dalla, el dia que Arran el va ocupar | Arran
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:44h
El passat 16 de juny Arran va ocupar un bloc de 9 pisos desocupats del carrer Major, 1-3, de Manresa, propietat de BBVA. Ho va fer en el marc de la campanya "Sostre i treball", que tenia per objectiu "lluitar contra la propietat privada per reivindicar l'accés a l'habitatge, tot fent front al capitalisme, al patriarcat i als explotadors per exigir un treball i una vida dignes", explicava el col·lectiu pertanyent a l'esquerra independentista, en un comunicat. És per aquest motiu, que els diferents pisos van ser ocupats per tretze joves, que van posar un nom a la seva nova llar: La Dalla. "Es tracta d'un projecte comunitari transformador basat en la cooperació i la solidaritat", han explicat els que hi viuen.

Després de més de mig any residint-hi, els han arribat quatre demandes del BBVA, la primera de les quals ja té data de judici: aquest dimecres, 1 de març. És per això que des d'Arran s'ha convocat una concentració davant dels jutjats de Manresa a dos quarts d'onze del matí, "per plantar cara i perquè la gent s'adoni que a la nostra ciutat hem teixit una xarxa de solidaritat contra aquests atacs que rebem les persones que lluitem contra aquest sistema capitalista", han manifestat. 

El judici d'aquest dimecres serà pel 3r 2a, però també tenen data pel del 3r 3a, que serà el dijous 9 de març a dos quarts d'una del migdia.