Joan Jordi Miralles arriba a la Papasseit amb «La intimitat de les bèsties»

Es tracta de la seva darrera obra, que presentarà a la llibreria manresana aquest dijous a la tarda

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:39h
L'escriptor Joan Jordi Miralles serà a la llibreria Papasseit de Manresa -ciutat en la qual resideix actualment, tot i que la seva vila natal és Osca- per presentar el seu darrer llibre, "La intimitat de les bèsties", que va veure la llum aquest mes de gener, però que el juny passat va guanyar el 50è premi Marian Vayreda de prosa narrativa dels premis literaris Ciutat d'Olot. 

Es tracta d'un volum de set relats llargs, d'ambientació contemporània i d'una modernitat fresca i dinàmica, en els quals Miralles explora unes situacions absolutament actuals, de vegades una mica estrambòtiques però sempre interessants i amb una delicadesa i humanitat que colpeix el lector. Els personatges d'aquest llibre són presentats, de fet, com a animals tristos, com a bèsties solitàries.

L'acte de presentació de la novel·la a la capital del Bages tindrà lloc aquest dijous, 2 de març, i començarà a dos quarts de vuit del vespre. Estarà presentat pels escriptors Jordi Estrada i Llorenç Capdevila i es llegiran alguns fragments de l'obra, a càrrec d'Ariadna Torres.