Un alumne de la Joviat, campió del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

| 27/02/2017 a les 21:15h
Especial: Més Manresa
Arxivat a: Economia i Empresa, Joviat, restauració, gastronomia, cocteleria
Quico Palou amb el Trofeu Manuel Villalante | Joviat
Quico Palou, alumne de 2n del Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració de l'Escola Joviat es va proclamar dissabte passat campió absolut en la 34ª edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, celebrat a l'EUHT de Sant Pol de Mar, enduent-se el Trofeu Manuel Villalante. Palou va fusionar les seves dues passions en una sola actuació: la cocteleria i la màgia, preparant un còctel anomenat Pòquer d'Asos, que va enamorar al jurat.

La Joviat també va participar en el concurs amb l’alumne de 2n del Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració, Àlex García, que va preparar el còctel Tzitziqui: un còctel amb records asteques i latinoamericans. L'Àlex es va quedar només a un punt d'obtenir el premi a la millor destresa i habilitat.

En aquesta edició hi han participat dotze escoles d'hoteleria d’arreu de Catalunya, amb dos concursants per escola, que fa un total de vint-i-quatre concursants. Els membres del jurat estaven dividits en dos jurats diferenciats: el tècnic format per membres de l'Associació Catalana de Sommeliers i del Club del Barman, i el jurat degustador format pels professors acompanyants dels alumnes participants.

Palou participarà el proper diumenge 7 de maig al Campionat de Catalunya de Cocteleria.
Publicitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
VÍDEO TV3 va recollir la notícia del conflicte entre les caputxines i el bisbat de Vic | TVC