Bon paper de les gimnastes de l'EGIBA al Mallorca GymCup

La representació de l'EGIBA al Mallorca GymCup
La representació de l'EGIBA al Mallorca GymCup | EGIBA
Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:07h
Més de 270 gimnastes de clubs procedents de tot l'estat, i de països com EUA, Argentina, Alemanya, Dinamarca, França i Regne Unit s'han donat cita al Palma Arena per disputar la primera edició de la Mallorca-GymCup, competició organitzada pel Club Xelska Balear i l'empresa organitzadora de competicions internacionals Classic Events USA. Paral·lelament a la competició es feien actes i seminaris de formació tècnica i una fira de material esportiu.

El format de competició amb diferents categories per edat i nivell, ha permès la participació de gimnastes de gran nivell internacional amb gimnastes més joves.Del EGIBA hi han participat dotze gimnastes que han aconseguit un total de 26 medalles per al club manresà.

En la classificació per equips, l'EGIBA format per Andrea Carmona, Carla Font, Mar Palliso i Lorena Medina ha aconseguit la tercera posició a la general del seu nivell, superat per l'equip local que compta a les seves files amb gimnastes sèniors consolidades, com Clàudia Colom, gimnasta classificada al pre-olímpic de Rio, o Cintia Rodriguez, una de les gimnastes nacionals amb mes trajectòria, habitual de les lligues italiana i alemanya, i per l'equip representant d'EUA, el North Stars Gymnastics. Una més que meritòria tercera posició, tenint en compte que les gimnastes bagenques són encara de primer i segon any de categoria júnior i comparteixen pòdium amb gimnastes de la categoria absoluta.

Pel que fà a la classificació general, al nivell 5 (màxim nivell), es va fer una classificació per edats. Andrea Carmona es va penjar l'or a la general i a paral·leles i terra, i la plata a la barra i al salt; mentre que Carla Font, queda tercera a la general, amb or a barra, plata al terra i bronze al salt dins la categoria 2002. Mar Palliso va ser primera a la general dins la seva edat, or a salt i barra, plata a paral·leles i bronze al terra; mentre que a la mateixa edat, Lorena Medina va ser segona a la general, or a paral·leles, plata a terra i bronze a la barra i al salt

Al nivell 4, Berta Monteagudo es va imposar clarament a la general, or a paral·leles barra i terra i plata al salt; Laia Font, tercera a la general, plata a les paral·leles i al terra; Aina Solà, bronze al salt. Una lesió no va permetre participar a tots els aparells d'aquesta categoria a Berta Franquesa.

En el nivell 3, Ona Sànchez va ser or a la general, plata a salt i paral·leles; Bruna Rovira, tercera a la general i bronze al terra; Roxana Filip, or a la barra, plata al terra i bronze al salt, i Victoria Luengo, bronze a general, a paral·leles i al terra.