L'Espai Rubiralta acollirà la xerrada «Nous reptes del comerç a Catalunya»

Anirà a càrrec de Muntsa Vilalta i tindrà lloc aquest divendres

Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:19h
La Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i Directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Muntsa Vilalta, serà, aquest divendres 3 de març, a l'Espai Rubiralta de Manresa per a glossar la conferència "Nous reptes del comerç a Catalunya", en la qual parlarà sobre els desafiaments amb els quals es troba o s'està trobant el comerç català per a enriquir-se i millorar-se.

La xerrada, organitzada pel col·lectiu Dones Emprenedores Innovadores de Manresa, s'emmarcarà dintre d'un dinar, i començarà a les dues de la tarda. Tothom que vulgui assistir-hi s'hi ha d'inscriure prèviament enviant un correu a [email protected]. A banda, també, haurà de fer un ingrés de 19 euros (en concepte del dinar) al número de compte ES17 0049 0052 6520 1038 1852 (Banc Santander).

Trajectòria de la conferenciant

Muntsa Vilalta (Barcelona, 1965) és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB); doctorant en Direcció i Organització d'Empreses (UPF) i diplomada en Màrqueting de Serveis (ESADE) i en Alta Direcció en Vendes (IESE). Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de les organitzacions empresarials i de la consultoria estratègica i de màrqueting especialitzada en empreses de serveis i comerç, alhora també ha exercit en el món de la docència universitària.

Ha estat subdirectora General de l'Associació Multisectorial d'Empreses(AMEC), gestionant l'àrea d'operacions per al suport a la internacionalització i innovació de les empreses. A més, ha ocupat el càrrec de directora de l'organització empresarial de comerç COMERTIA. La seva trajectòria professional també ha estat vinculada al món empresarial, sent sòcia-directora de l'empresa Spiri, de Facto-Estratègia i Marketing, i també sòcia de Consultors de Marketing Systems.

Actualment és la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i Directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).