Toni Baños i el sènior femení de l'Avinent brillen a l'Estatal de Cros

Toni Baños durant el Campionat d'Espanya de Cros, disputat a Oropesa de Mar
Toni Baños durant el Campionat d'Espanya de Cros, disputat a Oropesa de Mar | CAM
Redacció
26 de febrer del 2017
Actualitzat a les 23:42h
L'equip sènior femení de l'Avinent Manresa ha ocupat una brillant sisena posició i Toni Baños una molt destacada segona posició en la prova juvenil aquest diumenge en el Campionat d'Espanya de Cros per a clubs que s'ha disputat en el complex vacacional de Marina d'Or (Oropesa).

La formació sènior femenina ha estat encapçalada per Marina Guerrero amb una 28a posició, ben secundada per Meritxell Soler (33a), Ester Guerrero (35a), Aniria Mata (47a) i Alba Gallardo (52a) que han conduit l'equip manresà a ocupar aquesta destacada 6a posició estatal.

Per la seva part, el berguedà de l'Avinent Manresa, Toni Baños ha estat el protagonista individual de la jornada a l'ocupar una brillantissima segona posició en la prova juvenil. 

L'equip cadet masculí, encapçalat per Jan Bajona que ha ocupat la 19a posició, amb Miqui Riera (44è), Marc Fernández (62è), Gerard Garcia (66è), Jordi Pradell (125è) i Marc Torres (168è), han situat l'entitat manresana en la cinquena posició d'entre els millors 53 equips de l'estat. 

El combinat cadet femení, per la seva part, capitanejat per Bethelhem Manzano (5a), amb Carlota Soler (75a), Rosa Galan (103a), Aina Altadill (136a) i Laia Badia (236a) s'ha situat en la 14a posició entre els 52 equips classificats. 

L'equip juvenil masculí ha ocupat la 18a posició amb Toni Baños (2on), Pau Llordella (64è), Pol Jorba (116è), Ton Guitó (176è) i Èric Jané (229è), d'entre 51 equips classificats. 

Cal esmentar també la 34a posició de Berta Estragués en la prova júnior, amb Mireia Via (62a), i amb Gemma Martín i Laura Colell arribant a meta fora de temps degut al fort ritme imposat per la líder de la prova i que ha suposat que 42 atletes entressin fora de control. 

En la categoria promesa, Najwa Chouati ha tingut una prou destacada actuació ocupant la 14a posició, i Lorena Cubillas entrant la 30a. Júlia Gonfaus ha hagut d'abandonar degut a una lesió.